Top 10 films die je deze zomer gezien moet hebben

Top 10 films die je deze zomer gezien moet hebben
Een aantal films zijn al uit, maar er komen er nog een paar die je zeker moet gaan zien.

Vooral liefhebbers van stripboeken, en dan met name die uit de Marvel-stal, hebben een mooi jaar. Zij konden namelijk al genieten van Captain America in The Winter Soldier, The Amazing Spider-Man 2 en X-Men: Days of Future Past, maar daar komt Guardians of the Galaxy ook nog bij. Ik heb de lijst toch een beetje proberen af te wisselen met verschillende genres. Zo ben ik ook erg benieuwd naar Lucy van Luc Besson en The Signal met Laurence Fishburne.

1. Transformers: Age of extinction – Release op 27 juni
[gv data=”DkIPIkPPbdo”][/gv]

De volgende in de Transformers-reeks. Michael Bay heeft hem weer geproduceerd, wat gelijk staat aan een hoop stunts en explosies. In deze film zullen de Dinobots hun opwachting maken en zullen we een geheel nieuwe cast zien. Naast Mark Wahlberg zien we Stanley Tucci en Nicola Peltz die de dochter van Wahlberg speelt.

2. Sin City: A Dame to Kill For – Release op 22 augustus
[gv data=”nqRRF5y94uE”][/gv]

Een persoonlijke favoriet is Sin City. Ik ben gewoon een fan van Robert Rodriguez en Frank Miller. De film wordt gevuld met een sterrencast, waaronder Bruce Willis, Jessica Alba, Eva Green, Joseph Gordon-Levitt en Mickey Rourke.

3. Guardians Of The Galaxy – Release op 1 augustus
[gv data=”6lVH3ogPE0w”][/gv]

Na de trailers te hebben gezien raken we steeds meer geïnteresseerd in deze film. De film is gebaseerd op een superhelden team uit het Marvel universum. Het verhaal gaat als volgt, de held, Peter Quill, steelt een orb en wordt achterna gezeten door een slechterik, Ronan. Peter sluit daarna een pact en vormt de Guardians Of The Galaxy. Ze moeten er dan ook voor zorgen dat de orb uit handen blijft van Ronan en daarmee de Melkweg redden.

4. Lucy – Release op 25 juli
[gv data=”MVt32qoyhi0″][/gv]

Lucy wordt geregisseerd door Luc Besson, toch ook weer een personal favorite. De hoofdrol is weggelegd voor Scarlett Johansson die Lucy speelt. In een verre toekomst wordt de aarde geregeerd door gangsters en de mafia. Lucy wordt gebruikt als drugskoerier, maar de drugs hebben een vreemde uitwerking op haar.

5. Edge Of Tomorrow – Release op 30 mei
[gv data=”vw61gCe2oqI”][/gv]

Met Tom Cruise en Emily Blunt in de hoofdrollen wordt dit weer een action-packed spektakel. Tom cruise die als Majoor William Cage speelt wordt naar het front gestuurd waar hij al snel de dood vind. Maar hij komt weer tot leven en zit in een soort cyclus waarin hij steeds dezelfde missie moet voltooien. Een interessant gegeven, dat gebaseerd is op het boek van Hiroshi Sakurazaka.

6. The Signal – Release op 13 juni
[gv data=”oXV_CU_ryKs”][/gv]

In deze science fiction thriller speelt Laurence Fishburne een hoofdrol. Het gaat over een stel hackers die de strijd aan gaan met een rivaliserende hacker. Na een confrontatie worden ze wakker in gevangenschap en moeten ze alles op alles zetten om zichzelf te redden.

7. Dawn Of The Planet Of The Apes – Release op 11 juli
[gv data=”v0wP5ZkaUGg”][/gv]

In het vervolg op Rise of the Planet of the Apes zien we de apen een vredesakkoord sluiten met een groep mensen. Helaas is dat vredesakkoord maar van korte duur en staan beide partijen recht tegen over elkaar. Het gaat er nu om wie de dominante soort zal worden op aarde.

8. 22 Jumpstreet – Release op 30 juni
[gv data=”qP755JkDxyM”][/gv]

Bij 21 Jumpstreet had ik vooraf zo mijn bedenkingen, helemaal omdat ik de serie ook gekeken heb. De film zelf had in mijn ogen weinig te maken met de serie, maar ik heb er wel zeker om moeten lachen. Daarom heb ik hem dan in dit lijstje geplaatst. We zien Jonah Hill en Channing Tatum dan ook weer terug als twee undercover agenten.

9. The Expendables 3 – Release op 15 augustus
[gv data=”5bPJrbzjLls”][/gv]

Beetje jeugd nostalgie mag toch wel? In Expendables 3 keren de actiehelden uit de jaren ’90 weer terug. We zien dan ook Jason Statham, Antonio Banderas, Jet Li, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Mel Gibson ,Harrison Ford en Arnold Schwarzenegger onder leiding van Sylvester Stallone een nieuwe missie voltooien.

10. Teenage Mutant Ninja Turtles – Release op 8 augustus
[gv data=”nCjsWpM9zFU”][/gv]

Zitten we hier op te wachten? De Teenage Mutant Ninja Turtles vond ik als tekenfilm prima. Maar nu keren ze als CGI figuren terug in een speelfilm. De enige echte reden om de film te zien is misschien wel het feit dat Megan Fox een hoofdrol speelt. Ik geef de film toch het voordeel van de twijfel.

Deze twee volgende twee films vond ik toch nog even het vermelden waard aangezien ze allebei nog in de bioscoop draaien. Ik heb het dan over X-MEN: Days Of Future Past en Godzilla. Vind jij dat ik nog wat films over het hoofd heb gezien laat het dan weten in de comments.

X-MEN: Days Of Future Past – Nu in de bioscoop
[gv data=”pK2zYHWDZKo”][/gv]

Godzilla – Nu in de bioscoop
[gv data=”vIu85WQTPRc”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *