Top 10 Instagram-foto’s van waaghalzen

Uit den ouden doosch...
Hoewel de meeste mensen Instagram lijken te gebruiken om zogenaamd-artistieke foto’s van hun eten te nemen, gebruiken sommige mensen de dienst om toch wat gewaagdere plaatjes mee te delen. Bij deze een top 10 van toffe en gewaagde plaatjes die mensen Instagrammen.

Tokyo Tower, Tokyo, Japan
Tokyo Tower, Tokyo, Japan
In Tokyo kan je bovenop een toren op een glazen platform lopen. Vooral niet naar beneden kijken….

Golden Gate Bridge, San Francisco, USA
Golden Gate Bridge, San Francisco, USA
Met het verkeer wat onder je door raast en de wind door je haren lijkt lopen op een van California’s meest iconische bruggen ons doodeng. Toch vond deze waaghals nog tijd om snel een plaatje te schieten.

Neuchatel, Zwitserland
Neuchatel, Zwitserland
Nu voor de verandering eens niet een point-of-view plaatje, maar dat is gezien de activiteit ook niet zo verwonderlijk. Het is lastig om tegelijk je balans houden én een camera bedienen.

Hyalite, Montana, USA
Hyalite, Montana, USA
Ook hier is het vasthouden van een camera lastig, maar gelukkig had deze man een maat die ‘m wel even wilde kieken.

Ergens in Canada
Ergens in Canada
Dan zijn er ook nog genoeg mensen die elke dag voor hun beroep dit soort waaghalzerij uithalen. Wij zien niet helemaal wat deze rood-helmige meneer aan het doen is, maar het lijkt erop dat ie iets van masten inspecteert.

Philadelphia, Pennsylvania, USA
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Er zijn een stuk makkelijkere manieren om een gebouw op te komen, maar dit fotografeert toch net even wat lekkerder dan de lift.

Zakynthos, Griekenland
Zakynthos, Griekenland
Dikke bonuspunten voor de “Bitch, I’m fabulous”-houding. Nu maar hopen dat deze man zich snel genoeg om weet te draaien.

Net buiten Kalispell, Montana, USA
Net buiten Kalispell, Montana, USA
Kijk, nu komen we weer in vertrouwde gebieden van Instagram. Alleen heeft deze man er voor gekozen om zijn eten op grote hoogte te fotograferen. Benieuwd of de kruimels terminal velocity halen op weg naar beneden.

Winter Olympics Ski Jump in Lake Placid, New York, USA
Winter Olympics Ski Jump in Lake Placid, NY, USA
Dit is gewoon griezelig. Mogelijk geïnspireerd door de film, maar je wil niet weten wat er gebeurd als je hier je balans verliest. Met sneeuw erop doet het al aardig pijn, maar zonder komt het een stuk harder aan.

Een Amerikaans woestijnstadje ergens in de jaren ’30
Vroegah, toen mannen nog een hoed droegen
Vroeger droegen mannen nog hoeden. En dat geldt zeker voor deze man, die (met zijn hoed) op grote hoogte aan een soort van schommel hangt en de ramen lapt. Hoewel Instagram’s filters steeds beter worden halen ze het toch niet bij de real deal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *