Top 10 Jailbreak apps voor iOS 9

Auteur: , 1 Reactie
iOS 9 Jailbreak

De jailbreak voor iOS 9 is nu ongeveer een maandje uit. Tijd voor een lijstje van de beste apps voor de gekraakte versie van Apple's software.

1. RevealMenu
Reveal Menu
RevealMenu brengt de 3D Touch functie naar oudere iPhones die niet over de techniek beschikken. Hoe? Als je het icoontje van de app kort ingedrukt houdt verschijnt het mini-menu die je normaal gesproken alleen op een 6S tevoorschijn kan halen. Cool!

2. Activator
Activator
Met deze tweak is het mogelijk om zelf acties te bepalen op je iPhone. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld met een drie-vinger-swipe een bepaalde app te openen. De app biedt ook ondersteuning voor 3D Touch, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt.

3. Shortcuts
Shortcuts
Via een zelf ingestelde setup kun je bij een app een klein menuutje tevoorschijn toveren. Vergelijkbaar met de Quick Action functie van 3D Touch. In dit geval kun je zelf bepalen welke info je snel wil zien, waardoor je niet de hele app hoeft te openen en dus tijd bespaart.

4. SwitcherTweak
SwitcherTweak
Dankzij deze tweak is het mogelijk om de scrollrichting te veranderen van je iPhone en kun je pagina’s of achtergronden blurren.

5. BreadcrumbsAway
BreadcrumbsAway
Sinds de komst van iOS 9 is het mogelijk om snel terug te gaan naar een andere app. Handig, maar soms druk je onbewust op de knop. Met BreadcrumbsAway kun je het knop eenvoudig wegswipen.

6. CCSettings
CC settings
CCSettings is een uitgebreider Control Center. Je kunt de standaard icoontjes verwisselen voor andere functies die je snel bij de hand wil hebben.

7. Anemone
Anemone
Met Anemone kun je de looks van het Springboard veranderen. Met verschillende thema’s verander je de look van iOS, waardoor je een unieke iPhone hebt.

8. SpotlightBeGone
Spotlight Be Gone
Het vernieuwde Spotlight registreert je app-gedrag en geeft suggesties op basis van verschillende tijden gedurende de dag. Wil je dit voor privacy redenen uitschakelen, kan dit met SpotlightBeGone.

9. HideMe8
Hideme8
Met deze app kun je apps doen verdwijnen, zoals standaard Apple-apps die je toch niet gebruikt. Handig! Een functie die Apple eigenlijk zou moeten aabieden aan iOS-gebruikers.

10. Untethered Hey Siri
Hey Siri
Nu kun je altijd Hey Siri roepen, in plaats van dat je iPhone aan de lader moet zitten. De functie is standaard mogelijk op de 6S en 6S Plus, maar dankzij deze tweak kun je de functie ook gebruiken op oudere iPhones. (via lifehacker.com)1 reactie

zo te zien moet ik mijn toekomstige iphone jailbreaken.
zit toch een handvol functies tussen die ik absoluut wil.
jammer alleen dat dit des te meer reden geeft om nooit aan een idevice (iMac in Le Grande Entrence buitengesloten) begin.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).