Top 10: nutteloze iPhone apps

iBeer app
Iedereen kent ze wel, van die apps die je download omdat ze ‘grappig’ zijn, maar waar je vervolgens nooit meer naar omkijkt. Gelukkig hoeft nutteloos niet altijd saai te betekenen.

Als je nog wat ruimte over hebt op je iPhone voor wat nutteloze apps, dan zal je onderstaande lijst ongetwijfeld met open armen ontvangen.

10. iFart
Deze app is eigenlijk een digitaal scheetkussen. Je kan de app namelijk zo instellen dat op het moment dat iemand je telefoon oppakt er een scheet klinkt. Daarnaast kan je zelf ongelimiteerd alle verschillende scheten beluisteren.

9. Demotivational Pics+
In plaats van inspirerende foto’s met diepzinnige quotes levert deze app het tegenovergestelde. Weinig mensen zullen erop zitten te wachten om gedemotiveerd te worden, maar mocht het zo zijn dan kan je deze app downloaden.

8. Pregnancy Test
Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die denken dat je met deze echo echt kan zien of je zwanger bent, maar die moeten we teleurstellen. Deze app werkt net zo goed als met een cavia over je buik wrijven en die vervolgens opensnijden. Zo doen ze dat namelijk in Peru.

7. Melon Meter
Ooit een watermeloen gekocht die nog niet rijp was? Als je deze app gebruikt hoeft dat nooit meer te gebeuren. De makers claimen namelijk dat je door de microfoon tegen de watermeloen te houden, en daarna op de watermeloen te slaan, je te weten komt of ie wel of niet rijp is.

6. iBeer
Dit is een gouwe ouwe. Virtueel bier drinken. Dat wil toch helemaal niemand?

5. iLickit – Crazy Lick Game
Het idee van dit spel is dat met je tong over het scherm van je iPhone moet gaan om (virtueel) eten op te likken. Niet heel smakelijk, telefoons zijn namelijk nogal vies.

4. iVoodoo
Eigenlijk verklapt de naam het al. De meeste mensen geloven niet in echte voodoo poppetjes, dus laat staan dat een virtuele voodoo pop wel werkt.

3. Beard Booth
Altijd al willen weten hoe iemand eruit ziet met een baard? Dan zie jij misschien wel nut in deze app. Het doel is om mensen te voorzien van allerlei verschillende baarden. Echte mannen laten zelf een baard groeien.

2. Drunk Text Savior
Deze app moet er voor zorgen dat je ‘bewust’ berichtjes stuurt als je dronken bent. Zo is de profielfoto van de contactpersoon vergroot en is ook de tekst groter gemaakt. De app herkent ook of je veel scheldwoorden gebruikt en als je tekst nergens op slaat krijg je een waarschuwing. Redelijk omslachtig allemaal. En waarschijnlijk ben je te lui om deze app in dronken toestand te starten.

1. Hold On!
Wat het doel van dit spel is? Zo lang mogelijk op een virtuele knop op het scherm drukken. Dat is alles. Redelijk nutteloos dus, helemaal als je bedenkt dat deze app 0,89 euro kost.

Nog geen reacties

   • @reventon: inderdaad, ik kan gewoon niet tegen het gedrag dat die mensen hebben. Zoals mensen die op een feestje zeggen: Ik ben met de Mercedes gekomen, terwijl de andere met een Volkswagen, Kia of Peugeot zeggen dat ze met de auto gekomen zijn.
    Dit gedrag heb je bij apple ook. Ik heb dit op men iphone gelezen…men zegt toch ook niet: ik heb dat op men Android gelezen of op men Galaxy?
    Ze mogen gerust meer betalen voor een medium-spec toestel waar je een nano sim kaart in moet steken, die, als je mobiel plat is, niet even in een ander toestel kan proppen of opladen met microUSB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *