Top 10 onmisbare BBQ gadgets

Death Star BBQ
Het begint eindelijk (een soort van) zomer te worden, hoog tijd voor een lijstje met gadgets die echt niet kunnen ontbreken bij het verschroeien van vlees.

BBQ’en komt wellicht over als iets voor oermannen, maar ook hier doet moderne techniek zijn intrede. We zetten 10 handige, grappige en nuttige dingen even op een rijtje.

Barbecue met ingebouwde speakers
Een lekker muziekje is natuurlijk onmisbaar als je staat te zwoegen achter de BBQ. Deze grille beschikt over een ingebouwde radio, maar je kan ook je iPod/iPhone of andere MP3 speler aansluiten.

BBQ MP3 speler

Vork met ingebouwde thermometer
Als je dan toch bezig bent met je vlees kan je ook gelijk even erin prikken om de temperatuur te controleren. Scheelt weer een aparte thermometer.

Vork thermometer

Automatische hot dog draaier
Te lui om je hot dogs zelf constant om te draaien? Dan is deze gadget van Dog Master LLC echt iets voor jou! Ook te gebruiken voor maiskolven.

[gv data=”0EUHh7TIL-c”][/gv]

Robot om grille schoon te maken
Als er iets irritant is, dan is het wel het schoonmaken van het rooster. Gelukkig los je dat probleem simpel op door deze robot met staalborstels het zware werk te laten opknappen.

[gv data=”APjxiEKX4ak”][/gv]

BBQ Thermometer met Bluetooth
Wat is er nou makkelijk dan op je telefoon te kunnen zien hoe warm het vlees op de BBQ is? Met deze vleesthermometer kan je door middel van een app op je iOS of Android apparaat precies zien hoe warm het is. Kan jij lekker aan tafel blijven zitten en sociaal doen.

Thermometer met Bluetooth

BBQ Dragon – The Barbecue & Fire Supercharger!
Dit product heeft onlangs via Kickstarter genoeg geld opgehaald om in productie te gaan en dat is goed nieuws. Met de BBQ Dragon kan je namelijk in minder dan 10 minuten een gloeiend hete BBQ hebben. Ideaal voor mensen die weinig geduld hebben.

[gv data=”iJqS2HOFyFw”][/gv]

Grill Alert vleesthermometer
Als je geen zin heb om je telefoon de hele tijd bij je te houden kan je ook gewoon kiezen voor deze vleesthermometer, die je ook op afstand kan aflezen. Je voert in wat voor vlees je op de BBQ legt en hoe je het bereid wil hebben, vervolgens krijg je vanzelf een seintje als het klaar is. Makkelijker kan haast niet.

Vleesthermometer Grill Alert

Gepersonaliseerd brandmerk
Een stuk vlees is natuurlijk pas echt van jou als je naam erop staat. Echte mannen hebben daarom ook een brandmerk zodat ze hun stempel kunnen achterlaten op hun vlees.

Personalized branding iron

60 Second Charcoal Starter
Geen zin om 10 minuten te wachten voordat je kooltjes gloeien? Dan kan je altijd nog kiezen voor dit apparaat van Looftlighter. In slechts 60 seconden heb je rode kolen dankzij hele hete lucht. Ideaal toch?

[gv data=”PgUO09V73UQ”][/gv]

Gemotoriseerde staalborstel
Deze borstel is niet alleen voorzien van ronddraaiende staalborstels, maar kan ook stoom spuiten. Ideaal om vastgekoekte resten los te maken van een avondje BBQ’en.

Grille schoonmaken

Bonus: BBQ zwaard
Altijd al een soort van Zorro willen zijn terwijl je in de achtertuin vlees staat te verkolen? Koop dan vooral dit BBQ zwaard, vooral handig om cadeau te doen aan vrienden zodat ze voor lul staan. Helemaal als ze het bijpassende masker dragen.

BBQ zwaard

2 reacties

  1. Klaar met BBQen? Deksel erop even goed op temperatuur laten komen ( gas bbqs alle branders vol open ) kool duurt iets langer
    Daarna deksel eraf en aluminium folie prop maken en daarmee over je rooster en hij is als nieuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *