Top 10 PlayStation Store aanbiedingen met dubbele korting!

Tijdens de PlayStation Store sale krijgen eigenaren van PlayStation Plus zelfs dubbele korting! Check hier 10 van de beste aanbiedingen.

Er is een grote sale gaande in de PlayStation Store en afnemers van een PlayStation Plus-abonnement krijgen zelfs dubbele korting! Eigenaren van een PlayStation 4 en een online abonnement kunnen dus dit weekend dubbel zo weinig geld uitgeven aan enkele stevige toppers.

Top 10 PlayStation Store games met dubbele korting

Sony heeft een hele waslijst aan toffe games in de aanbieding. Afnemers van een PlayStation Plus-abonnement hebben daarbij dubbel geluk. Vandaag belichten we enkele titels die je gespeeld moet hebben en zeker voor de huidige prijzen.

Je checkt daarbij alle titels met de verdubbelde korting er al af. De aanbiedingen lopen nog tot 4 maart aanstaande. Alle onderstaande games zijn alleen voor de PlayStation 4 beschikbaar, op DIRT 5 na, die ook voor de PS5 beschikbaar is.

Lees ook: De meest gedownloade PS5 en PS4 games van 2020

Nog geen reacties

  1. Dat is de kracht van Playstation, zeer regelmatig zeer goede aanbiedingen (zeker met PS+) voor A klasse games !
    Iets wat je bij Nintendo nooit zult zien, dan gaat er 1x per jaar 10 euro af van een 4 jaar oude game die ze willen verkopen voor 60 euro.

    • Absoluut beter dan Nintendo, maar ik schrok tijdens het maken van dit lijstje wel van de standaard prijzen van veel games. Wat je bij een console aan initiële investering misschien bespaart qua hardware, betaal je later in elk geval deels terug met Plus abonnementen, extra dure games en accessoires. PC gaming is misschien nog steeds duurder, maar het scheelt minder dan ik in eerste instantie dacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *