Top 5 gratis dating apps

Dating is moeilijk...
Met Valentijnsdag nog vers in ons geheugen is het voor de singles onder ons wellicht net even te veel geweest. Maar in deze snelle wereld van oppervlakkig persoonlijk contact (Like!) kan dat soms best lastig zijn. Hier zijn de 5 beste gratis dating apps.

Het nadeel van veel datingsites is dat ze betaald zijn. Toch is dat misschien de beste policy om de gekkies wat op afstand te houden. Besluit je het er toch op te wagen, dan hebben wij de beste voor je uitgezocht.

1. Tinder (Download HIER)
Tinder
Als het goed genoeg is voor de atleten in het Olympisch dorp en vele anderen, dan is het goed genoeg voor jou. Met deze app kan je zien wie er beschikbaar is in je buurt, en via een soort ‘Hot or Not’-interface deze goed- of afkeuren. Keur je elkaar goed, dan heb je een match en kan je gaan chatten.

2. FlirtSmart (Download HIER)
[gv data=”68WrkaY6WRc”][/gv]
Deze app van Neerlandsch bodem werkt een beetje zoals Tinder, maar gaat er wat verder in door voro wat betreft het flirten. Je ziet op een soort van radar wie er nog meer van deze app gebruik maakt in de buurt, en zo kan je deze persoon opzoeken en je helemaal suf flirten. Door op de stippen van de radar te drukken kan je het profiel van diegene bekijken en zo besluiten of hij/zij het waard is om op af te stappen.

3. Badoo (Download HIER)
Badoo
Badoo was een van de eerste dating/flirtapps, en heeft dus de weg gebaand voor apps zoals Tinder. Maar zoals elke early adopter, zijn hier in de loop van de tijd toch wel wat nep-profielen ingeslopen, mogelijk om mensen over te halen de recent geïntroduceerde betaalde profielen te nemen. Badoo werkt op basis van interesses, en probeert zo een match te vinden met andere geïnteresseerden.

4. Blendr (Download HIER
[gv data=”O-f2O_oXdao”][/gv]
Blendr probeert de oppervlakkigheid van Tinder te ontstijgen. Je hebt de mogelijkheid om heel veel informatie in je profiel te stoppen, en er ook bijzonder fijnmazig op te zoeken. Zo hopen de makers dat de dates die je vindt meer zijn dan alleen maar simpele ontmoetingen. Het is gemakkelijk om een profiel aan te maken, je kan deze namelijk syncen met je Facebook-profiel. Nadeel is wel dat al je vrienden dan meteen weten dat je op zoek bent.

5. MeetMe (Download HIER)
MeetMe
MeetMe is erg te vergelijken met de nummer 1 van dit lijstje. Je kunt mensen in de buurt zien, uitzoeken en ‘bewonderen’. Als deze bewondering wederzijds is, dan start er automatisch een chatgesprek. Ook probeert MeetMe een soort van sociaal netwerk te zijn. Je kunt op een tijdlijn aangeven wat je aan het doen bent en dingen zo met anderen delen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *