Zes fraaie covers voor je iPhone 6

Dit zijn de 7 nieuwste covers voor de iPhone 6
Behoor jij tot de gelukkige Nederlanders met een iPhone 6, dan ben je ongetwijfeld in de markt voor een fraai hoesje. Wij zochten er een zestal voor je op.

Apple’s Leather Case

iPhone-case Apple
Apple’s eigen hoesje is gemaakt van natuurlijk leer en dat maakt ‘m bij uitstek geschikt om je iPhone er ook met case behoorlijk luxe uit te laten zien.

Kopen: iPhone 6iPhone 6 Plus

Spigen Neo Hybrid

Neo Hybrid-case

Ook als je jouw nieuwe iPhone 6 van een compleet nieuwe look wilt voorzien, kun je voor een mooie case kiezen. Houd je van stijlvol en strak, kijk dan zeker eens naar de Neo Hybrid van Spigen.

Kopen: iPhone 6iPhone 6 Plus

AL13 V3

AL13 V3

We kunnen ons zomaar voorstellen dat je graag de achterkant van je iPhone wilt zien en dat kan gelukkig met de AL13 V3. Hij is wat prijzig, maar geeft je wel het beste van twee werelden: bescherming en de uitstraling van je iPhone.

iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Ted Baker Fly Fishing

Ted Baker-case

Zie jij je telefoon als een fashion statement, dan kun je niet om dit hoesje van Ted Baker heen. Het beschermt je iPhone niet alleen tegen krassen, maar zorgt er ook zeker voor dat-ie lekker opvalt.

Kopen: iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Pad & Quill Bella Fino

Bella Fino-case

Zoek je een case die meer biedt dan alleen bescherming? Koop de Bella Fino van Pad & Quill en je hebt altijd ruimte voor je pasjes en visitekaartjes, terwijl je natuurlijk ook je telefoon eenvoudig bij de hand houdt.

Kopen: http://www.padandquill.com/featured-products/bella-fino-for-iphone-6-plus.html – iPhone 6 Plus

Elago Leather Flip Case

Elano-case

Je kunt natuurlijk een screenprotector gebruiken om je display te beschermen tegen krassen, maar een met de Leather Flip Case van Elago krijg je niet alleen een mooie folie. De flipcase zorgt er namelijk voor dat je complete telefoon beschermd wordt.

Kopen: iPhone 6

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *