Topmodel OnePlus 7 kan meer dan 1.000 euro gaan kosten?

OnePlus 6T
Welke kant gaat OnePlus op bewegen?

Het gaat een spannende tijd voor OnePlus worden. Het merk dat bekend staat om zijn liefde voor de eigen community heeft te maken met heet vuur, onder andere in Europa. Andere Chinese techbedrijven zoals OPPO en Xiaomi hebben ook voet aan wal gezet en dat betekent extra concurrentie die er eerst niet was.

De verwachting is dat OnePlus drie varianten van de 7 op de markt gaat brengen. Dat is uniek, want niet eerder kwam het techbedrijf tegelijkertijd met meerdere varianten. Met de OnePlus 6T kozen de Chinezen voor een duurdere marktstrategie en dat beviel niet bij iedereen. OnePlus heeft een reputatie als goedkoop alternatief en de vraag is nog maar in hoeverre dat goedkope beeld blijft hangen bij de introductie van de OnePlus 7.

Bij Slashgear speculeren ze alvast vooruit. Ze denken dat het basismodel van de OnePlus 7 gelijk gaat zijn aan de OnePlus 6T. In Amerikaanse valuta is dat 549 dollar. Dit model zou met 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslag op de markt kunnen komen, met een eventueel duurder 8 GB / 256 GB model.

Dan is er nog de OnePlus 7 Pro. Men mikt op een prijs van 749 of 759 euro voor de 8 GB / 256 GB variant. Een duurdere variant met 12 GB werkgeheugen en 256 GB opslag zou 819 of 829 euro moeten gaan kosten. Het absolute topmodel is de OnePlus 7 Pro met 5G-mogelijkheden. Hier is de vraag of deze variant misschien wel de 1.000 euro gaat passeren. Binnenkort komen we erachter, de lancering van de OnePlus 7-reeks is op dinsdag 14 mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *