Touchscreen deurklink maakt sleutel overbodig

Schlage Touchscreen Deurklink
Je trekt de deur achter je dicht, maar op het moment dat de deur in het slot valt weet je het al: “damn, m’n sleutels liggen nog binnen”. Met deze keypad zal je dat probleem nooit meer hebben.

Deze touchscreen deurklink komt uit handen van de Duitse slotenfabrikant Schlage. Authenticatie is mogelijk via een app, via het geïntegreerde toetsenbord of met een sleutel (voor het nostalgische gevoel). Daarnaast heeft dit ultieme slot een auto-lock en is ie uitgerust met een alarm, welke afgaat zodra de deur of het slot wordt geforceerd.

Alle functies zijn met de app te beheren en als het alarm afgaat krijg je hiervan een melding op je smartphone. Voor dit slot moet je echter wel diep in de buidel tasten, hij wordt op Amazon aangeboden voor zo’n 200 dollar.

[gv data=”Q1w-YA5Ym8Y”][/gv]

2 reacties

  1. Nah, dat is het niet. Ik wel keyless entry voor op mijn huis, op auto’s bevalt het ook goed. Helemaal ideaal is als het op de smartphone geïntegreerd wordt. 🙂

  2. Zoiets bestaan al langer! Somfy heeft een IO (2 weg systeem ontvangen/zenden) waar je ook mee sloten kan openen via je tahoma app!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *