Touchscreen Pixel 2 heeft er niet altijd zin in

Auteur: , 2 Reacties
Pixel 2

Google is inmiddels op de hoogte van het probleem.

De lancering van de nieuwe Pixel 2 gaat niet zonder problemen. Opnieuw is er een issue aan het licht gekomen. Dit keer heeft het te maken met het touchscreen van de smartphone. De randen van het scherm reageren niet altijd op aanraking. Een video demonstreert het probleem.

In het filmpje is te zien dat het scherm soms wel, maar meestal niet reageert op de vinger. Een vervelend probleem, maar Google werkt momenteel aan een fix. Een community manager van het techbedrijf heeft op het Google-forum uitleg gegeven. Een toekomstige over-the-air update moet het issue verhelpen. Gelukkig voor Google is het probleem met een update te fixen. Had dit met de hardware te maken, dan was het een ander verhaal.

Volgens Android Police ligt de oorzaak van dit probleem bij de touch protection-feature. Deze techniek zou te streng zijn afgesteld. Een software-update kan en zal dit probleem dus verhelpen. Wanneer de update komt is niet bekend. Google Pixel 2-bezitters die problemen ervaren zullen geduldig moeten afwachten.2 reacties

En dat bij alle temperaturen :-P
@dgh74: Tja dat krijg je met google, altijd kut hardware met hun Nexus/Pixel lineup.
Meester mbt software maar van hardware snappen ze geen ene ruk en besteden dat dus uit en dan gaat het fout.
Ben absoluut een Android fan maar Nexus (Pixel) is al vanaf het begin een gedoe mbt hardware.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).