Touchscreen Nintendo Switch voor het eerst in actie

Het lijkt wel op een TomTom!
Eindelijk!

Toen Nintendo de prijs en beschikbaarheid van de Nintendo Switch bekend maakte, lieten ze ook wat los over de features van de nieuwe game console. Een van die features is het touchscreen, maar vreemd genoeg zagen we het touchscreen niet in actie. Ook op YouTube waren er tot voor kort geen filmpjes te vinden waarbij het touchscreen werd gebruikt.

Tot vandaag! Want gebruiker AllGamesBeta heeft een filmpje gemaakt waar op je kunt zien hoe hij een demo van Skylanders Imaginators speelt met behulp van het touchscreen. Volgens de gebruiker wil je het touchscreen gewoon aanraken, omdat het er zo mooi uitziet.

[gv data=”X6gy2V0vkTU”][/gv]

Maar waarom heeft Nintendo het touchscreen nog niet laten zien? We kunnen er alleen over speculeren en dat is wat Eurogamer heeft gedaan. Waarschijnlijk zorgt het touchscreen ervoor dat mensen de Nintendo Switch niet meer zien als een thuis console maar meer als een tablet of een draagbare game console, terwijl dat wel de opzet van de nieuwe console is.

Het kan natuurlijk ook zijn dat de spellen waarmee de Nintendo Switch gedemonstreerd zijn nog niet klaar waren voor het touchscreen, dan kun je het beter laten dan dat je een half product demonstreert. Geeft ook niet zo’n goede indruk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *