Toyota Supra ontwikkelen? Zet je PlayStation aan

Auteur: , Geen reacties
Toyota Supra

Ja, je leest het goed.

De nieuwe Toyota Supra is in alle opzichten belangrijk voor de Japanse fabrikant. Eindelijk is ‘ie er namelijk: een opvolger van de iconische sportwagen die iedereen kent. Maar hoe ontwikkel je een auto waar iedereen zulke hoge verwachtingen van heeft? Simpel…

Je roept gewoon de hulp in van duizenden gamers. De nieuwe Toyota Supra is al beschikbaar in Gran Turismo Sport. Sterker nog: in april gaat er zelfs een competitie van start waarin de beste Supra-rijders de strijd met elkaar aan gaan. Zij knokken niet alleen om de snelste tijden, maar kunnen ook daadwerkelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de Supra.

Tetsuya Tada, hoofdengineer bij Toyota Gazoo Racing: “We vragen Supra GT Cup-coureurs om ons feedback te geven en te laten welke onderdelen van de auto ze goed vinden en welke niet. Die informatie is enorm belangrijk met het oog op de ontwikkeling van de auto. We zien de online coureurs echt als een belangrijk onderdeel van ons ontwikkelingsteam.”Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).