Trace houdt jouw vette moves bij op je smartphone

TRACE houdt alle vette moves bij
Als je aan het boarden bent kan je achteraf nog wel redelijk navertellen wat je allemaal gedaan hebt. Maar om nou een precieze grafiek te tekenen, nee. Daar heb je Trace voor.

Trace is een schijfje van het formaat hockeypuck die je met een stevige mount op je skateboard, surfplank, of snowboard plakt. Vervolgens kan je via Bluetooth 4.0 verbinding maken en met speciale apps alles over je runs bijhouden; hoe hoog je kwam, hoeveel flips je deed, en zelfs je route is achteraf na te zien.

Een andere leuke feature is de mogelijkheid om te zien wat anderen op een bepaalde plek voor tricks doen. Zo kan je van tevoren bepalen waar je kan surfen, skaten of snowboarden aan de hand van hoe druk het ergens is.

Op dit moment is het project nog in de beta-fase op Kickstarter, en voor 129 dollar (ex verzending) kan je zelf zo’n ding aanschaffen. Je hebt overigens wel een iPhone 4S of beter nodig, aangezien de dataoverdracht via Bluetooth 4.0 gaat. Ook niet alle Android-telefoons zullen dit aankunnen.

Dan is het alleen nog een kwestie van de juiste app downloaden, het ding op je board plakken en dan lekker naar buiten gaan en lol trappen.
[gv data=”837M9O7N6Jc”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *