Breaking Bad acteur neemt weer drugs, nu met Pablo

Auteur: , Geen reacties
The Infiltrator

De eerste trailer van The Infiltrator is deze week onthuld. De film vertelt het waargebeurde verhaal van een van de grootste undercoveroperaties aller tijden.

Het is gebaseerd op de autobiografie van Robert Mazur, hij leidde jarenlang een dubbelleven: ambtenaar voor zijn vrienden, ‘Bob Musella’ voor de onderwereld. Hij ging om met de meest beruchte Colombiaanse drugscriminelen uit die tijd. Dankzij hem werden meer dan tachtig mannen en vrouwen uit de Colombiaanse maffia en corrupte bankierswereld opgepakt en veroordeeld.

In de film speelt Bryan Cranston de hoofdrol, je kent em uiteraard van Breaking Bad. Hij is nu de Hank Schrader en Pablo Escobar’s Walter White. Daarnaast zien we ook Diane Kruger, John Leguizamo (Carlito’s Way), Benjamin Bratt, Yul Vazquez en Amy Ryan. De film draait vanaf 15 juli in de Amerikaanse bioscopen, tegen die tijd gaan we em vast ook terugzien in de lijsten met meest gedownloade films. Een Nederlandse releasedatum is echter nog niet bekend.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).