Trailer: dit is Disney’s Mulan

Auteur: , Geen reacties
Trailer: dit is Disney’s Mulan

Een spannende live action remake uit de koker van Disney.

Disney heeft tijdens de finale van het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal in Frankrijk voor het eerst de trailer laten zien van Mulan, een live action film die zich afspeelt tijdens de Chinese Han-dynastie.

Inmiddels is de trailer ook vrijgegeven op YouTube en kunnen we de beelden bekijken. De film is geregisseerd door Niki Caro (Whale Rider) en de hoofdrol is weggelegd voor Yifei Liu. Andere castleden zijn Tzi Ma, als vader van Mulan, Donnie Yen als Commander Tung, Yoson An als Cheng Honghui, Gong Li als Xianniang en Jet Li als de keizer.

De film is een remake van Mulan uit 1998. Dt was een animatiefilm, terwijl dit een live action film gaat worden. Het is zeker niet de eerste live action die Disney maakt. Onder andere van Jungle Boek, Belle en het Beest en The Lion King zijn remakes gemaakt. Laatstgenoemde draait deze zomer in de bioscoop.

Disney’s Mulan draait pas volgend jaar in de bios. De release staat gepland op 27 maart 2020. Check de eerste teaser trailer hieronder.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).