Trailer: dit kun je verwachten in The Fate of The Furious

Fate Furious
De eerste trailer is vrijgegeven.

Vergeet straatracen. De Fast & Furious-serie nam enkele delen geleden al min of meer afscheid van dit onderdeel en ook in deel acht zal het een marginale rol spelen. Verwacht in plaats daarvan een hersenloze actiekraker zoals deel vijf, zes en zeven.

Explosies, onmogelijke stunts, keiharde gevechten en gave locaties gecombineerd met dikke auto’s. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor The Fate of The Furious. In Fast & Furious 6 werkt Letty, gespeeld door Michelle Rodriquez, voor de andere partij. Later draait ze bij en kiest ze voor Dom en zijn crew.

In deel acht zien we een vergelijkbare plottwist. Dit keer is het Dom die zich aansluit bij de vijand. Via de trailer kunnen we opmaken dat het een kat-en-muisspel wordt tussen Dom en zijn voormalige team. Waarom hij zijn familie verraadt en partij kiest voor de vijand komen we niet te weten. Deze vraag zal ongetwijfeld worden beantwoord in de film. De trailer kun je bekijken op Autojunk. The Fate of the Furious draait vanaf 14 april in de bioscoop.

Furious

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *