Trailer Fast & Furious spin-off Hobbs and Shaw is hier!

Trailer Fast & Furious spin-off Hobbs and Shaw is hier!
Wat kunnen we verwachten van deze nieuwe film?

De Fast & Furious reeks gaat splitsen. De populaire karakters uit de laatste films, Luke Hobbs en Deckard Shaw, hebben een eigen film gekregen in vorm van een spin-off. Onder de naam Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw is de eerste spin-off van de filmreeks een feit. Een eerste trailer is nu vrijgegeven.

De twee macho’s waren in de Fast & Furious reeks agent (Hobbs) en schurk (Shaw). In het laatste deel gingen de twee echter samenwerken. Het publiek smolt bij dit idee en een spin-off was geboren. Hobbs en Shaw gaan nu samen vechten tegen een nieuwe schurk, vertolkt door acteur Idris Elba.

Uit de trailer kunnen we opmaken dat de mooie vrouwen en auto’s zijn gebleven in Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. Twee toch niet geheel onbelangrijke elementen uit de Fast & Furious-films. Net als de inmiddels welbekende humor van de twee. Zo op het eerste oog lijkt dit weer een popcornknaller van jewelste te gaan worden. Brein uitschakelen, chips of popcorn in de hand en gewoon genieten.

Hobbs and Shaw verschijnt 1 augustus in de Nederlandse bioscoop.

[gv data=”9SA7FaKxZVI”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Ergens geeft het een beetje hetzelfde gevoel als wanneer er 1 van een goede boyband denkt dat een single carrière ook gaat lukken.

  2. Dit heeft dus niets meer met auto’s te maken. Ik heb de serie gevolgd tot ze die mustang zonder vaseline sodomiseren halverwege de 3de film. Wat ik mij wel herinner is dat de auto’s de hoofdrol waren. Het waren ook nooit elitaire auto’s maar een opgedreven Toyota en Nissan of een gerestomodde Charger en Camaro. Auto’s die in het bereik van elke arbeider liggen. Ze versloegen Ferrari’s en lachten de eigenaren uit om wat voor elitaire sukkels ze zijn. 100 films later zijn het films rond elitaire sukkels die op elkaar schieten. Met af en toe eens een shot genomen van een onbetaalbare McLaren. Dit is het cinematisch equivalent van beginnen met een documentaire reeks over wolven die vanaf afveleveing 3 overgaat in Samson en Gert.

    • @shiva: helaas gaat het tegenwoordig inderdaad meer om de actie maar als je hem als je de vorige films vergeet en je dit dus gewoon als losse film bekijkt is die prima te pruimen

    • @shiva: exact! Neemt niet weg dat de supra in 2001 ook een vrij nieuwe sjaak was. Maar ik mis het echte straatrace verhaal ook. Met getunede bolides etc. Misschien een spin off en weer terug naar het origineel? Soort nieuwe fast and furious deel 1. Lijkt mij geweldig.

  3. Super human? Geef het nog een jaar en dan zal Avengers X fast and the furious uit komen. (btw in de marvel films komen tegenwoordig meer auto’s voor.)

  4. Ja prima, kom maar door! Pizza en een biertje erbij, dan is het prima vermaak. Niet het meest hoogstaande filmpwerk, maar wel goed vermaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *