Trailer: ‘Fifa 18 op de Nintendo Switch’

Fifa op de Nintendo Switch
Het zou hier gaan om een aangepaste versie van de voetbalgame.

De razend populaire voetbalserie van Fifa is inmiddels niet meer weg te slaan van onze consoles. Ook op de Playstation 4 en Xbox One is Fifa 17 als nieuwste telg in de serie een onverminderd succes. Niet gek dat de nieuwe Nintendo Switch dan ook de beschikking krijgt over een Fifa-game.

In onderstaande trailer zien we hoe het concept van de hybride console samengaat met het voetbalspel. Op de beelden valt te zien hoe twee mensen Fifa spelen in handheld-modus. Of het hier gaat om Fifa 18 of een andere versie van Fifa wordt echter niet helemaal duidelijk.

Onlangs bevestigde Peter Moore van Electronic Arts dat de Switch gebruik gaat maken van een aangepaste versie van Fifa. De kans is aanzienlijk dat het hier gaat om een downgrade van de Playstation 4 en Xbox One versie, óf een verbeterde versie van de PS3 en Xbox 360. De Nintendo Switch is namelijk minder krachtig dan de huidige consoles van Microsoft en Sony.

De échte versie van Fifa 18 lijkt zoals gewoonlijk weer in september te komen. Buiten een nieuw deel van The Journey weten we echter nog vrij weinig over de nieuwe game. De Nintendo Switch daarentegen is al over enkele weken te verkrijgen. Op 3 maart wordt de nieuwe console in Nederland gelanceerd.

[gv data=”KNST_AtBb8I”][/gv]

Eén reactie

  1. Net alsof mensen straks tegenover elkaar gaan zitten en FIFA spelen in de trein…
    En dan helemaal met die net niet controllers.

    Nee, als je FIFA tof vond heb je allang een PC of PS4/Xbox 1 waar je dat op doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *