Trailer Marvel’s The Defenders op Netflix is hier

The Defenders
Netflix heeft de eerste trailer van de toekomstige serie vrijgegeven.

We weten al een tijdje dat de serie naar de Amerikaanse streamingdienst komt, maar beelden hadden we nog niet. Tot nu. Netflix heeft via YouTube de eerste trailer van The Defenders met de wereld gedeeld. In de nieuwe serie komen diverse superhelden samen om te vechten tegen het kwaad. Alle aanwezige superhelden hebben elk een eigen serie bij Netflix. Jessica Jones, Luke Cage, Daredevil en Iron Man zullen de krachten bundelen.

De serie komt op 18 augustus naar Netflix. De vrijgegeven trailer is goed voor ruim twee minuten aan kijkplezier en geven alvast een voorproefje van wat je kunt gaan verwachten. Diverse karakters van de andere series komen terug in The Defenders, wat alvast een warm gevoel geeft. Zeker als je alle Netflix-series bekeken hebt is de trailer een blik vol herkenning. Je checkt de trailer hieronder!

[gv data=”4h3m7B4v6Zc”][/gv]

5 reacties

      • @racert: Dat weet ik, er zit alleen verschil tussen Marvel Studios en Marvel zelf. De eerste is onderdeel van de grote blockbusters die momenteel meermaals per jaar uitkomen. Dan heb je nog Marvel zelf en dat is niet meer dan het aangeven van de naam van de bedenkers van de karakters die nu dus al in meerdere series te zien zijn, die eigenlijk niks met de films te maken hebben. Let maar eens op het verschil in intrologo van Marvel tussen de laatste films en de series.

        • @Teerdz: dat klopt, maar het verkeerde personage noemen vind ik een grotere fout dan de verkeerde productiestudio noemen (wat niet eens was gebeurd). Maar onderaan de streep is Marvel (en Disney) eigenaar van beide franchises.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *