Trailer: Need for Speed is officieel, komt dit najaar

Need for Speed is officieel
We zijn 20 jaar en 21 Need for Speed-titels verder, maar eindelijk keer EA terug naar de basis met, jawel, Need for Speed.

De nieuwste game uit de reeks krijgt namelijk geen verwarrende subtitel of nummer mee, maar komt later dit jaar op de markt als Need for Speed. De game wordt ontwikkeld door Ghost Games en verschijnt op de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Het nieuwste deel laat je doen waar Need for Speed om bekend staat: scheuren in snelle auto’s, terwijl de politie je op de hielen zit.

EA is in de officiële bekendmaking niet zo scheutig als het aankomt op het vrijgeven van details, maar uit de omschrijving kunnen we opmaken dat je los kunt gaan in een open wereld, terwijl je aan de hand van een verhaallijn races afwerkt in zo dik mogelijk getunede auto’s. Kortom: dit is Need for Speed: Underground, maar dan in een 2015-outfit. Worden we daar blij van?

[gv data=”ybZ5nchDm6o”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Als ik het er zo uit kan laten zien op mijn pc ben ik een gelukkig persoon. NFS underground 1 en 2 waren toppers, goede tijd mee gehad, ik gok dat ik deze ook wel weer ga spelen. Mits niet de helft van de game betaalde dlc word. Als dat het geval is dan zakken ze er maar lekker in.

  2. Na het zien van het plaatje hoopte ik even op een nieuwe NFS: Porsche. Wie weet, komen ze ooit met een vervolg op de beste titel uit hun lange reeks…

  3. Door de montage dacht ik echt even naar filmbeelden te kijken, ben benieuwd naar echte ingame beelden. Misschien binnenkort maar es een PS4 in huis halen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *