Trailer van Gravity neemt je mee in wanhopige ruimtetocht

Trailert Gravity
Met George Clooney en Sandra Bullock in de hoofdrol heeft een film voor beide sexes eigenlijk al genoeg te bieden. Helemaal perfect wordt het als er een crash van een ruimtestation bij komt kijken.

Vermoedelijk is het de voornaamste reden dat de meesten mensen niet de ruimte in durven: bang dat er iets mis gaat en je voorgoed – uh, voor hoelang het duurt – wanhopig in de ruimte blijft zweven. Filmregisseur Alfonso Cuarón visualiseert deze gebeurtenis in zijn nieuwste sci-fi film Gravity. Hierin zijn ingenieur Ryan Stone (Sandra Bullock) en astronaut Matt Kowalsky (George Clooney) respectievelijk tijdens hun eerste een laatste shuttle-missie bezig met een reparatieklus aan een telescoop wanneer het ruimtestation plotseling ontploft.

De twee zweven daarna door de ruimte en proberen terug te komen naar de aarde. Maar langzaamaan geraakt de zuurstof uiteraard op. Yeah, spannend! Hoe het afloopt? Geen idee. Misschien komen er wel aliens en zwarte gaten bij kijken.

Gravity draait vanaf 3 oktober in de bioscoop. Bekijk de trailer en poster hieronder:

[gv data=”ufsrgE0BYf0&”][/gv]

Poster Gravity

Nog geen reacties

  1. Goeie trailer!

    Zoals Stefan al schrijft, het is een universele angst om zo in de ruimte te blijven zweven. Iedereen heeft daar ooit over gedacht..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *