Trailkeg Gallon: altijd en overal overheerlijk én koud bier (video)

TrailKeg Gallon
De techniek is er niet voor niets!

We hebben genoeg apparaten voorbij zien komen de afgelopen jaren die te maken hebben gehad met het maken van bier. De een iets succesvoller dan de ander, maar wat te doen als je bier eenmaal af is en je eropuit wil gaan? Vooral in de warme zomermaanden is je favoriete drankje al binnen enkele minuten lauwwarm, waardoor de zin wel over is.

Volgens de heren van TrailKeg is er echter een oplossing. Zij hebben namelijk de TrailKeg Gallon Package uitgevonden, een bijzonder apparaat waar je bier in kunt stoppen. Het apparaat is echter een stuk slimmer dan de huidige alternatieven.

De mooie growler is er niet alleen in gespecialiseerd om je bier maar liefst 24 uur lekker op een koude temperatuur te houden, maar komt ook nog eens met een fatsoenlijk tapsysteem. Je bier is dus niet alleen fris, maar krijgt ook nog een mooie schuimkraag.

Bekijk in onderstaande video hoe de gadget in zijn werk gaat. De TrailKeg Gallon is met een adviesprijs van 150 euro zeker niet het goedkoopste speeltje op de markt, maar dan heb je wel wat, zullen we maar zeggen.

[gv data=”WvUqR7jTsBE”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *