Transparante Google Pixel 2 XL: maken of breken?

Google Pixel 2 XL
Gaan we voor de reguliere ‘Panda’ of de ‘Ghost Panda’?

Het design van smartphones is er de afgelopen jaren een stuk op vooruitgegaan. Vergelijk de eerste iPhone kloon van Samsung maar eens met de huidige Samsung Galaxy S9, of wat te denken van vele randloze modellen die op dit moment te verkrijgen zijn. Helaas is door deze trend de robuustheid van de apparaten flink ingekort.

Zo ook bij de Google Pixel 2 XL, die ook veelal opgemaakt is uit glas. De speciale pandaversie van Mister Mobile brak na een val en nu is het de taak aan JerryRigEverything om hem te repareren. Dat gaat natuurlijk niet op de gebruikelijke manier.

Zoals je wellicht al weet, heeft de YouTuber een voorkeur voor transparante smartphones. Niet zo gek ook, want bij de meeste toestellen ziet het er ook mooi uit. Nadat de Pixel 2 XL gerepareerd is, blijkt dat een transparante versie ook tot de mogelijkheden behoort.

Het resultaat is te zien in de video hieronder. Wij zijn in ieder geval fan van de speciale Pixel 2 XL, die voortaan door het leven gaat als Ghost Panda. Of Mister Mobile er echter blij mee is, weten we niet zeker.

[gv data=”xGcNccfpacE”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *