Transparante Nintendo Switch: top of flop? (video)

Auteur: , Geen reacties
Transparante Nintendo Switch

Bekijk de video en oordeel zelf.

We kennen onze YouTuber JerryRigEverything natuurlijk vooral van zijn teardowns en marteltesten die de nieuwste smartphones van Samsung, Apple, LG en andere merken moeten ondergaan. Desondanks heeft Zack Nelson genoeg tijd voor speciale DIY-projecten, waaronder het transparant maken van de Nintendo Switch Joy-Con.

Het is niet de eerste keer dat de YouTuber een transparante versie van een apparaat laat zien. Zo is er ook een doorzichtige Galaxy S8 te vinden op zijn kanaal. In tegenstelling tot de smartphone beschikt de Switch echter over ondoorzichtig plastic, waardoor je een speciale kit aan moet schaffen.

Het enige wat je nog moet doen, is weten hoe een schroevendraaier werkt en je Switch Joy-Con in elkaar zat. Dankzij de video van JerryRigEverything heb je gelukkig een leidraad, waardoor elke doe-het-zelver in staat is om deze operatie zelf uit te voeren.

Naast dat de doorzichtige kit een redelijk prijskaartje met zich meebrengt van 50 dollar, moet je er eveneens rekening mee houden dat je gedag kunt zeggen tegen de garantie van je Nintendo Switch. Bekijk onderstaande video dan ook geheel op eigen risico en oordeel zelf of deze DIY het risico waard is.



Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).