Trek de aandacht met deze Louis Vuitton iPhone-case

Trek de aandacht met deze Louis Vuitton iPhone-caseIedereen moet natuurlijk zien dat jij het goed voor elkaar hebt.

Spanning en sensatie, deze week in Parijs. In de Franse hoofdstad is de Paris Fashion Week aan de gang waar de vrouwelijke lentecollectie voor het seizoen van 2017 wordt getoond. Creative Director van Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière, is hier ook aanwezig en plaatste bovenstaande foto van hemzelf op Instagram, bellend met een iPhone in een apart omhulsel.

Het gaat hier om een bijzonder telefoonhoesje, in de vorm van een handtas. In het hoesje zat zo te zien een iPhone. Vrouwelijke fans gaan wild op de interwebz en willen maar al te graag weten wat hier aan de hand is.

Het kan gaan om een speciaal voor Ghesquière ontworpen iPhone-hoesje, of een toekomstige Louis Vuitton iPhone 7-case voor de massa. Dit laatste kan goed mogelijk zijn. Het modemerk kwam namelijk eerder met een hoesje voor de iPhone 6. De nieuwe case heeft de designtaal meegekregen van de Petite Malle-handtas van het merk. Deze tas is met een prijskaartje van 5.200 dollar niet echt voordelig te noemen. Laten we voor de verwende huisvrouwen (en de mannen die de portemonnee mogen trekken) hopen dat de case enigszins betaalbaar wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *