Trend zet zich voort: HTC Bolt krijgt GEEN headphone jack

htc bolt geen headphone jacks
We moeten het inmiddels maar eens serieus gaan nemen dat de headphone jack in de toekomst gaat verdwijnen.

We weten inmiddels dat het verdwijnen van de 3,5mm koptelefoonaansluiting niet door Apple is bedacht, maar dat de iPhone 7 het heeft ‘gestolen‘ van de Motorola Moto Z. Inmiddels gaan er veel geruchten over aankomende toestellen waarbij de headphone jack mogelijk ook gaat verdwijnen, zoals de Galaxy S8. Vandaag zijn ook de eerste foto’s van de HTC Bolt gelekt. En ja hoor, die heeft ook geen headphone jack.

De HTC Bolt wordt naar verwachting het kleinere broertje van de HTC 10. Het toestel krijgt waarschijnlijk een beeldschermgrootte van tussen de 4,7- en 5,0-inch. Daarnaast lijkt het toestel over dezelfde camera als zijn grote broer te beschikken. En de headphone jack verdwijnt dus. Of de HTC Bolt gebruik gaat maken van een Micro-USB poort of een USB Type-C poort is nog onduidelijk. Op het beeldscherm van de gelekte foto’s staat de datum 18 oktober, mogelijk wordt de HTC Bolt dan aangekondigd.

foto htc bolt

3 reacties

    • @martinus: hahaha ja inderdaad. Na de M7 is het allemaal een beetje ‘veel van hetzelfde’.. hoewel Apple er mee weg lijkt te komen gaat het bij HTC wel bergafwaarts.

      OT: Ik begrijp echt niet waarom fabrikanten de headphone jack uitfaseren. Dit is de enige aansluiting die ik het meeste gebruik.. elke dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *