Trick Cover: verander je smartphone in een nunchuck

Nunchuck-Case
Met je smartphone spelen krijgt ineens een nieuwe betekenis met dit krankzinnige telefoonhoesje.

Natuurlijk geeft de Trick Cover je iPhone wat extra bescherming, maar dat is niet de voornaamste reden om deze case aan te schaffen voor je toestel. Het verschuivende onderdeel van dit hoesje is namelijk puur en alleen gemaakt om stoere stunts mee uit te voeren, waar Jackie Chan en Ninja Turtles u tegen zeggen. Kijk maar eens naar deze baas in het gifje hieronder:

Bescherming?
De Trick Cover kost je maar dertig dollar, dus als hij een keer uit je handen schiet maak je niet zoveel verlies, tenzij je dierbare iPhone op dat moment ook in het hoesje zit natuurlijk, want wij vragen ons af voor hoeveel bescherming deze case zorgt. Door de klep uit te vouwen fungeert hij ook als standaard, handig als je een video wilt kijken of een boek leest.

Misschien is het dus maar verstandiger om het gewoon bij onderstaande (overigens erg komische) trailer te laten, en een andere manier te zoeken om je ninja-behoeften te bevredigen. Mocht je je er toch aan willen wagen, via deze link kun je jouw eigen exemplaar bestellen.

[gv data=”ILltB8bHxeE”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Ben ik de enige die dit serieus handig vind?

    Een lederen flipcover is toch een beetje een vrouwen ding en moet je met twee handen openen. Ik zie dit als “Full” size bescherming voor je telefoon en toch met 1 hand te bedienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *