Trump: het slopen van de iPhone-thuisknop was een fout

Auteur: , 11 Reacties
Trump: het slopen van de iPhone-thuisknop was een fout

Wat de Amerikaanse president betreft komt de thuisknop weer terug.

Zal Apple advies aannemen van een 73-jarige man? We gokken van niet. Zelfs niet als hij de president van de Verenigde Staten is. De smartphones van vandaag de dag worden dunner en hebben een groter scherm. Fabrikanten moeten daardoor concessies doen. Traditionele knoppen worden vervangen voor virtuele aanraakknoppen om zo een groter scherm te kunnen plaatsen. Niet iedereen is daar fan van.

De Amerikaanse president Donald Trump uit via Twitter zijn ongenoegen over het missen van de thuisknop op een Apple iPhone. De iPhone heeft sinds de X-serie in 2017 afscheid genomen van de home button. Blijkbaar heeft Trump de upgrade gemaakt naar de XR, XS of de nieuwe iPhone 11, want nu pas laat de president zich horen over dit feit.

Trump stelt geen fan te zijn van het swipen. Het indrukken van een knopje was wat hem betreft beter geweest. Zal Apple naar hem luisteren en met een iPhone ‘President Edition’ komen inclusief een thuisknop? We achten de kans klein. Spijtig voor de president, maar ook hij zal met de tijd moeten meegaan.11 reacties

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
De knop was ook beter en sneller.
Maar snap de reden wel.

Slimme engineers hadden afgekeken van Samsung en hadden een Hard press op het scherm waar de knop vroeger zat en dankzij de haptic engine voelt aan als een druk op een knop.
Op die manier heb je geen fysieke knop. De swipers kunnen swipen en de drukkers gebruiken die virtuele (onzichtbare) knop.

Maar goed Apple is niet van logica en opties.
@turbobrick: Een merk afkraken omdat je zelf iets anders hebt. Mensen blijven eeuwig kinderachtig…
@maurice_hermeler: Iphone SE, Ipad mini 4, ipad Pro 11, ipad air 2.

Nee hoor, heb er geen ervaring mee.
@turbobrick: ach … beter wanneer turbotrump en zijn grote Amerikaanse vriend eens even een virtuele home button googlen. In vooral Japan ten tijde van de hardware button meer gebruikt dan diezelfde hardware button. Na iphone 7 ( niet indrukbaar stukje glas ism haptic engine ) en daarna het gewaardeerde Face ID is de (virtuele) home button compleet in de vergetelheid ( zelfs in Aziatische landen )

Immers wanneer beide trumpianen echt meer dan 6 uur ervaring hadden gehad met face id .. dan hadden ze net als 99.9% van de iphone bezitters geen verlangen meer naar de al-oude home knop.
@dgh74: geen ervaring met FaceId … Nee, idd want die heeft de iPad pro 11 niet … Toch ?
Sterker nog zowel in portrait en landscape modus, en dus zelfs iets geavanceerder als je iPhone X.

Ja, ga dat maar snel googlen.
@dgh74: En de knop werd voor meer dingen gebruikt dan alleen Touchid …
Durf een salaris te wedden dat ik sneller ben met 2x homeknop om alle tasks te laten zien dan dat jij je swipe actie doet, even vasthoud en los laat en dan de tasks ziet.

Durf jij die weddenschap aan ?
@turbobrick: En waar zeg ik dat een ipad pro 11 een home knop heeft ??? Maar genoeg ervaring heb je blijkbaar niet .. ook niet met lezen. Maar ik ga verder geen discussie over het inmiddels bewezen en geprezen Face ID meer met je aan. Suc6 met je 1000 keer per double klik voor je tasks man …. scheelt je 6 seconden met wanneer ik het 1000 keer via swipe doe. Maar goed … google eens

En op zijn trumpiaans geef je weer geen inhoud in je commentaar. En wederom niet gefact-checked … nagedacht … of even gegoogled. Je kan gewoon double tikken op de virtual home button = Task manager. En verder vrij in te stellen.

triest. Veel double klik plezier gewenst man.
@turbobrick: Ik geloof trouwens niet dat je ook maar enig apple product bezit. Dus zeker geen ervaring met een 11 pro. Zoals jij altijd je reacties plaatst .. no way … hoop turbotrump blah blah … dat wel
@dgh74: https://imgshare.io/images/2019/10/27/20191027_191508.jpg

Ach ja ….


Overigens zeg ik nergens dat Faceid kut is.
De home button was voor veel toepassingen gewoon sneller.
Simpel zat.
MODERATOR, waarom kunnen we geen afbeeldingen bekijken ?
Speciaal een foto gemaakt voor vriend dgh74.

Dank u

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).