TV-tuning: pimp je oude Samsung met de Evolution Kit 2013

TV-tuning: pimp je oude Samsung met de Evolution Kit 2013
Het probleem met kostbare hardware: binnen een jaar komt er een nieuw model op de markt en is je systeem -in de ogen van marketeers- verouderd. Samsung komt met een oplossing voor Smart TV’s: de Evolution Kit 2013.

Dit kastje is gemaakt om Samsung Smart TV’s uit 2012 te upgraden naar het niveau van nu. Oftewel, toegang tot de allernieuwste TV-functionaliteit en technologieën zonder een nieuwe televisie te kopen.

Na het kastje te hebben ingeplugd wordt de snelheid meteen opgevoerd. Met de Evolution Kit 2013 upgrade je de TV namelijk naar een quad-core processor snelheid (1,3 GHz). Ook heb je hiermee de nieuwste Smart Hub user interface en een overzichtelijker keuzemenu. Verder krijgt men toegang tot S-recommendation, een navigatiehulpmiddel die helpt te zoeken naar een bepaald televisieprogramma of een video-on-demand film.

De prijs ligt op ongeveer 300 euro.
[lg_folder folder=”Samsung/Evolution_Kit/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

4 reacties

  1. Eigenlijk te gek voor woorden! 300 Euro voor een update die ook gewoon online gezet kan worden waar je hem gratis zou kunnen downloaden. Ik heb een tv uit 2009 en heb daar destijds gratis online updates voor gekregen. Dit zouden ze gewoon bij elke tv moeten doen en blijven doen, dat is klant vriendelijkheid. Nu moeten mensen met een nog niet eens 1 jaar oude tv zo’n ding kopen om hem te updaten. Denk is aan jullie klanten en vanuit het perspectief van de klanten Samsung en geef de mensen 2 jaar lang gratis updates aangezien jullie om de paar maanden met nieuwe technologieën en toestellen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *