Twee-in-een monitor van Philips is perfect voor multitasken

twee-in-een monitor van Philips is perfect voor multitasken
Dat hier nog nooit iemand eerder over heeft nagedacht. Philips komt eindelijk met een strak uitziende oplossing voor die twee schermen op je bureau.

Op dit moment kijk ik ook naar twee schermen, maar die zijn allebei verschillend. Dat komt omdat ik er later achterkwam dat het veel fijner werken is met twee schermen. Helemaal omdat ik hiernaast ook veel aan fotografie doe.

Met deze Philips Model 19DP6QJNS twee-in-een monitor scheelt het niet alleen veel ruimte maar ziet het er ook nog eens veel mooier uit. Philips gebruikt twee 19″ LCD schermen die bijna naadloos op elkaar aansluiten. Dit resulteert in een 32″ panoramisch scherm met een beeldverhouding van 21:9. De optimale resolutie van beide schermen is 1280 x 1024 op 60 Hz

Beide schermen werken met een aparte aansluiting vanuit de computer, hetzelfde dus als je twee losse schermen zou gebruiken. Hierdoor is het ook mogelijk om er een tweede computer of laptop op aan te sluiten.

Het scherm werd gepresenteerd tijdens de Computex beurs in Taipei. Het is nog niet duidelijk wat de adviesprijs zal zijn, maar wel werd bekend gemaakt dat hij dit najaar al beschikbaar komt.

Nog geen reacties

  1. Haha ik moest even lachen om 1280×1024
    Daar kunnen ze toch niet meer mee aankomen in 2014 (begin 2015 als hij op de markt komt) en al helemaal niet in 21:9.

    Zet dan een LG 2560×1440 scherm neer (30″ bv) met dualview (als je persee 2 schermen nodig hebt)

  2. Mooi en interessant ontwerpt. Op dit moment ben ik in de markt voor een nieuwe scherm setup.

    Ik twijfel; 1 groot scherm of 2 kleinere schermen. Wat een beetje tegenvalt van deze philips is dat ze “maar” 19 inch zijn, “maar” Full HD en een LCD paneel i.p.v. een IPS. Niet echt future proof, misschien als de prijs er naar is…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *