Typ razendsnel berichten voor je smartphone met de iKeybo

iKeybo
Naast teksten schrijven kun je ook je innerlijke Mozart kwijt op dit kekke apparaatje.

Berichten schrijven op ons toestel is in de afgelopen jaren steeds makkelijker geworden. Waar we eerst nog op ons (vermoedelijk Nokia) mobieltje meerdere keren op dezelfde toets moesten drukken om de gewenste letter te krijgen, beschik je tegenwoordig hoogstwaarschijnlijk over een ‘grote’ 5 inch smartphone met QWERTY-toetsenbord.

Dat het echter nog makkelijker kan, bewijst het Taiwanese Serafim Technologies wel met de iKeybo. Dit toffe Kickstarter-project maakt via bluetooth verbinding met je smartphone of tablet, waarna je volledig los kunt gaan op het grote virtuele toetsenbord dat het apparaatje projecteert op de ondergrond.

Ben je klaar met berichten schrijven voor je toestel, dan kun je met de iKeybo ook muzikaal je ei kwijt. Het apparaat kan zich namelijk razendsnel omtoveren in een piano. Op deze muzikale ondergrond kun je naast piano ook gitaar, bass en drums spelen. Met een batterijduur van maar liefst 10 uur duurt het wel even voordat de laserprojectie ermee ophoudt.

Dat de iKeybo veel potentie heeft, is niet onopgemerkt gebleven. De makers van het virtuele toetsenbord hadden namelijk een gewenst doel van 50.000 dollar opgesteld, maar kan met nog 8 dagen te gaan rustig achterover leunen: de teller staat op dit moment namelijk op maar liefst 178.136 dollar aan crowdfunding.

[gv data=”DDwZdg7sXxE”][/gv]

Mocht je er zelf een bestellen, dan kun je de iKeybo voor een bedrag van minimaal 99 dollar rond de zomer van 2017 op je deurmat verwachten. Tot die tijd moet je het nog doen met je eigen toetsenbord en muziekinstrument.

Nog geen reacties

  1. LOL @ ‘grote 5 inch smartphone’. Is dit artikel geschreven in 2012 of zo? Zo oud zijn die dingen namelijk al.

    Tegenwoordig koop je dit soort laser projected keyboards op Aliexpress voor bedragen rond de 35 dollar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *