Typo 2 maakt (alsnog) een Blackberry van je iPhone

Typo2
Wat doe je als je toetsenbord verboden wordt omdat het teveel op Blackberry zou lijken? Precies, dan maak je een tweede versie met minimale aanpassingen die wel verkocht mag worden.

Eerder dit jaar onthulde het bedrijf Typo de Typo, een toetsenbord voor je iPhone dat een fysiek keyboard (als dat op een Blackberry) aan je telefoon hangt. Handig als je een hekel hebt aan touchscreens, of liever fysieke knoppen onder je vingers hebt.

Rechtszaak
Blackberry zag deze gadget echter niet zitten, en liet het toetsenbord via een rechtszaak van de markt halen. Daar liet Typo het echter niet bij zitten, zo blijkt vandaag nu de Typo 2 te koop is. Het principe is nog steeds hetzelfde: een fysiek toetsenbord dat je middels een speciale case onder je iPhone klikt, alleen lijken de toetsen nu op het digitale Apple-toetsenbord in plaats van dat van Blackberry.

De Typo2 is te combineren met een iPhone 5, 5S en 6. Je kunt het 5 en 5S-exemplaar nu bestellen via deze link voor 79 dollar, en de iPhone 6-variant voor 99 dollar pre-orderen. Een Typo voor de 6 Plus zal er voorlopig niet komen door het afwijkende formaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *