Uitgelegd: zo werkt de Smart Glow-ring van Samsung

Auteur: , Geen reacties
Uitgelegd: zo werkt de Smart Glow-ring van Samsung

Samsung heeft een nieuwe manier gevonden om gebruikers te laten weten wanneer ze een bericht hebben ontvangen.

Zoals we twee weken geleden al schreven is de Samsung Galaxy J2 het eerste toestel met Smart Glow-ring. Deze ring vertelt gebruikers dat er een ongelezen bericht klaarstaat. De ring zit om de camera, aan de achterkant van het toestel en neemt de plek in van het huidige knipperende LED-lichtje.

De Smart Glow-ring krijgt echter meer handige functies, zo meldt SamMobile. Zo kun je zien of het tijd is om je smartphone op te laden, zonder dat je op je scherm hoeft te kijken. Ook selfies maken wordt een stuk makkelijker: de ring kleurt blauw als de camera je gezicht ziet en vervolgens maakt de Galaxy J2 na twee seconden een foto voor je.

Volgens SamMobile is dit nog maar het begin van de Smart Glow-ring en zal deze in de toekomst ook gebruikt kunnen worden om je hartslag te meten (Health Ring) en de weersverwachting (Weather Ring) te checken. Een gele gloed laat bijvoorbeeld zien dat het zonnetje schijnt, terwijl een blauwe gloed vertelt dat je een paraplu nodig hebt als je naar buiten wilt. Deze functies kun je waarschijnlijk gebruiken op de Samsung Galaxy S8, die begin volgend jaar verschijnt.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).