Ultieme wapen tegen betogers schiet met pepperspray

Ultieme wapen tegen betogers schiet met pepperspray
Deze drone is gemaakt om jou het leven zuur te maken. Mits je natuurlijk een betoger bent die zich tegen de autoriteiten keert.

De Skunk Riot Control Copter wordt ontwikkeld door het Afrikaanse bedrijf Desert Wolf. De drone kan worden ingezet tijdens demonstraties en beschikt over een aantal high-tech systemen. Zo heeft het vier paintball geweren waarmee je verschillende soorten munitie kan afvuren.

Zo kan hij de normale paintballs afvuren om bepaalde betogers te markeren. Daarnaast kan hij harde plastic ballen en paintballs gevuld met pepperspray op de menigte af vuren. Met de verschillende soorten camera’s aan boord kan de operator het gebied onder de drone nauwkeurig in de gaten houden. Een tweede operator zorgt voor het afvuren van de paintball geweren.

De drone zal vanaf volgende maand al kunnen worden ingezet volgens Desert Wolf. Een aantal van de drones zijn al besteld door eigenaren van de mijnen in Centraal-Afrika. Hier zijn al vaker grote demonstraties geweest waar ook meerdere doden zijn gevallen. Met deze drones hopen de autoriteiten dat mogelijke demonstraties niet zo snel uit de hand zullen lopen als voorheen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *