Ultradunne MacBook Air begin 2015 in massaproductie

MacBook-Air-12-inch
De superdunne 12-inch MacBook Air van Apple zou begin 2015 in massaproductie gaan, dus die onthulling kan niet lang meer op zich laten wachten, toch?

De website Digitimes zegt gegevens in handen te hebben die maar één ding kunnen betekenen: die ultradunne MacBook Air komt er heel snel aan. De geruchten over deze nieuwe MacBook doken eind augustus al op, en hielden er toen al rekening mee dat we eind dit jaar, of begin volgend jaar de nieuwe MacBook gepresenteerd zouden krijgen.

Nu al schaars
Volgens de bronnen van Digitimes gaat het hier dus om een 12-inch MacBook Air, die tegelijkertijd met de Apple Watch in massaproductie gaat aan het begin van 2015. De MacBook zou een Intel Broadwell processor hebben, een Retinascherm en een nieuw, superdun design. Men houdt er nu al rekening mee dat hij snel gaat uitverkopen, omdat de componenten redelijk schaars zijn. Het grootste deel van de laptop wordt gemaakt door Quanta Computers.

De nieuwe MacBook Air krijgt naast het nieuwe design ook een nieuwe soort trackpad (de ‘muis’ van je laptop) dat je niet meer in kunt drukken, maar middels sensoren verschillende acties moet kunnen ontdekken.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *