Uniek: Snapchat trekt Android gebruikers voor

Whatsapp Android feature
Beter laat dan nooit.

Jarenlang heeft Snapchat de Android-gebruiker niet serieus genomen. Waar je met een iPhone bijvoorbeeld gewoon een scherpe foto kunt maken in de app, daar moeten Android-gebruikers het doen met een screenshot van videobeelden. Naast dit pijnlijke punt zijn er tal van andere negatieve factoren te vinden in de Android-versie.

Gelukkig voor deze achtergestelde groep is er goed nieuws: in de nieuwste Snapchat-bèta voor Android is er een speciale feature te vinden die nog niet in de iOS-versie verschenen is. Ben je echter geen fan of gebruik je Bitmoji simpelweg niet, dan kom je helaas alsnog van een koude kermis thuis.

Dankzij de nieuwste Snapchat-bèta kun je namelijk de Bitmoji van je vrienden direct op je homescherm plaatsen. Wil je een snap sturen of een gesprek starten, dan druk je simpelweg op zijn of haar Bitmoji op je homescherm.

De speciale Bitmoji-feature in Snapchat creëert een cartoon-versie van jezelf, waarna je deze kunt gebruiken in de app en andere social media-kanalen. Ben je een groot fan van de Bitmoji, download dan nu de Android-bèta en maak al je iOS-vrienden jaloers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *