Unieke promo voor Nederlandse serie op Netflix en meer spannends [trailers]

netflix-nederland-trailers-series
Heb jij ook zo’n zin het druilerige weekend dat men voorspelt?

Nu de zomerhitte even plaats maakt voor wind en regen is het tijd om weer binnen te genieten. Gezellig bij elkaar of lekker onderuit een momentje voor jezelf. Speciaal voor jou zetten we de meest recente trailers van Netflix-Nederland op een rij. We beginnen met een spraakmakende Nederlandse comedy. Krijg jij al inspiratie voor jouw volgende avondje bingewatchen?

Wie is Toon?
De Nederlandse comedy-serie ‘Wie is Toon?’ is voor KPN-abonnees al bekend. De rest van Nederland en de wereld moet binnenkort ook kramp in de kaken krijgen van het lachen om de avonturen van de sociaal onhandige muzikant Toon, die tegen wil en dank beroemd wordt. Dat Netflix de cast van een absolute hitserie laat figureren in de aankondiging geeft aan hoeveel vertrouwen ze in de serie hebben.

[gv data=”inGtCQHmaxw”][/gv]

Overigens kreeg de cast van ‘La Casa de Papel’ bijna te maken met een Undercover-actie van een andere Nederlandse Netflix-held.

[gv data=”lUBCxfw2DoY”][/gv]

Wu Assassins
Deze Martial Arts serie zal weer tot de nodige karateschoppen in de huiskamer leiden. De serie, die vorig jaar al aangekondigd was en uit 10 delen bestaat, gaat vanaf vandaag (8 augustus) in première.

[gv data=”Wklblc5SSLM”][/gv]

Love alarm
In deze, al veel eerder aangekondigde, Koreaanse dramaproductie ‘Love Alarm’ volgen we het verhaal van een programmeur die een App ontwikkelt. Deze App laat zien of er binnen een straal van 10 meter iemand is die liefdevolle gevoelens voor je kan ontwikkelen. Dat is vragen om onvoorziene problemen. De serie gaat op 22 augustus in première.

[gv data=”8H3n6QdrAO8″][/gv]

Élite
Vanaf 6 september gaat het tweede seizoen van deze Spaanse serie, die zich afspeelt op een elite-school in première. Het tweede seizoen zal, net als het succesvolle, eerste seizoen uit 8 afleveringen bestaan. Ook zijn er drie nieuwe gezichten te zien. Jorge Lopez (bekend uit de Disney-film Soy Luna) kruipt in de huid van Valerio M. Georgina Amorós zal gestalte geven aan Cayetana G. en Claudia Salas maakt als Rebeca P. de cast compleet. Gelukkig heeft Netflix alvast een voorproefje vrijgegeven.

[gv data=”PVUef73WOc8″][/gv]

Je kunt natuurlijk ook gewoon lekker genieten van alle andere producties die er in augustus op Netflix te zien zijn of de meest gedownloade films nog een keer bekijken. Have Fun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *