UPC brengt tv-app eindelijk uit voor Android

Auteur: , 1 Reactie

Voor iPhones en iPads was er al langer een app waarmee UPC-klanten TV konden kijken, deze mogelijkheid is nu ook beschikbaar voor de meerderheid van Nederland met een Android-telefoon of tablet.

Horizon TV app

Met de Horizon TV app kunnen klanten van UPC vanaf vandaag live televisie kijken. Afhankelijk van het abonnement zijn er zo’n 90 tv-zenders beschikbaar. Naast tv-kijken kun je er op afstand tv-opnames mee inplannen, of gewoon even de tv-gids raadplegen. UPC laat weten dat de later dit jaar het aantal functies van de app uitbreiden, met onder meer de mogelijkheid om tv-programma‚Äôs via Programma Gemist te bekijken.

Screenshot van UPC’s Horizon TV app voor Android
Screenshot van UPC's Horizon TV app voor Android

De Android app is geschikt voor tablets en smartphones met Android 4.0 of hoger. Klanten met een ouder Android-toestel hebben pech. Televisiekijken op een Android-toestel kan in en om het huis, binnen het Wifi-bereik van het draadloos modem van UPC-klanten.

De app downloaden kan in Google Play.1 reactie

Eindelijk, dat werd tijd. Vind t nog steeds tamelijk asociaal dat ik 2 jaar geleden deze functionaliteit kreeg toegezegd en hem nu pas daadwerkelijk krijg.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).