UPC gaat FOX Sports in HD uitzenden (en KPN)

UPC gaat FOX Sports in HD uitzenden
Van Ziggo was het al bekend dat ze met Fox International Channels Benelux in zee gingen, nu laat ook UPC weten dat ze de Amerikaanse televisieboer opnemen in het zenderpakket.

In het kort:

UPC zendt vanaf augustus de nieuwe tv-zender FOX en de extra zenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International uit, allemaal in HD-kwaliteit. UPC en Eredivisie Media & Marketing (EMM) hebben overeenstemming bereikt over de doorgifte van deze zenders.

Eredivisie Live wordt FOX Sports Eredivisie

Vanaf 1 augustus gaat voetbalzender Eredivisie Live verder onder de nieuwe naam FOX Sports Eredivisie. Voor bestaande klanten van UPC met Eredivisie Live gaat het abonnement automatisch verder onder de naam FOX Sports Eredivisie. De prijs blijft gelijk: € 17,25 per maand. Deze prijs geldt ook voor nieuwe klanten, die FOX Sports Eredivisie per 1 augustus kunnen bestellen.

FOX Sports International, twee kanalen met internationale voetbalcompetities en diverse bekercompetities, is vanaf 1 augustus te bestellen voor € 12,- per maand. De prijs voor beide zenders gezamenlijk is €24,75 per maand.

Her reguliere FOX is voor UPC-klanten vanaf 19 augustus op kanaal 11 te vinden.

Wij wachten ondertussen rustig af totdat Fox ook het bloedende Sanoma overneemt en SBS6 in de afvalemmer pleurt. Of nee, we blijven wel gewoon op het internet.

UPDATE: Na Ziggo, UPC en CanalDigitaal zijn de livewedstrijden in de eredivisie vanaf nu ook te zien voor klanten van KPN. Televisiezender FOX, dat de duels uit gaat zenden, meldt een akkoord te hebben bereikt met de telecomaanbieder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *