UPC komt eindelijk met grote update voor Horizon mediabox

UPC Horizon mediabox
Veel Nederlandse huishoudens kijken televisie via kabelaar UPC. In de tweede helft van 2012 werd de Horizon Mediabox geïntroduceerd die alles behalve een vliegende start beleefde en UPC een horde ontevreden klanten opleverde.

Veel gehoorde klachten over de Horizon mediabox van Samsung waren vastlopers, traag menu, onoverzichtelijke menu’s, groen of roze beeld, etc. De consumentenbond is zich er op enig moment actief mee gaan bemoeien om bij UPC de druk hoog te houden de problemen voortvarend het hoofd te bieden.

In de tussentijd zijn volgens UPC al veel technische kinderziektes verholpen en binnenkort rolt men een grote update uit, waarbij het bedrijf goed geluisterd heeft naar de klachten en wensen van haar klanten.

Wat mogen klanten verwachten:

  • Verhoogde snelheid van het Horizon-bedieningsmenu: sneller naar en door het menu.
  • Sterk verbeterde menustructuur: met minder klikken eerder vinden wat u zoekt.
  • Uitgebreidere programma-informatie: terwijl u zapt meer informatie over programma’s.
  • Een nieuwe, geavanceerde afstandsbediening met querty toetsenbord: direct naar veelgebruikte functies zoals de tv-gids en on demand.

De software-update wordt in de loop van juni/juli volledig automatisch gedownload op de Horizon Mediabox. Bestaande klanten krijgen tevens een nieuwe afstandsbediening toegestuurd welke beschikt over een querty toetsenbord, waardoor het gebruik van de apps op de mediabox wordt vereenvoudigd. (via: allaboutmedia)

Nog geen reacties

  1. Met mij krijg je bij Horizon weer problemen… Box van Samsung enzo… Ik ben gewoon een grote Apple-fanboy! En ik ben er trots op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *