Update: Google Pixel 2 verandert in hete accuvreter

Auteur: , 1 Reactie
Pixel 2

Niet de meest succesvolle update die Google uitgebracht heeft.

Het zijn nogal problematische weken voor Google. Zo meldden we gisteren al dat de zoekgigant door een samenwerking met Getty Images haar hele Google Image Search overhoop heeft gegooid, waarna een lading aan kritiek volgde. Ook op smartphonegebied is het wel eens beter gegaan. Door een recente software update klagen veel Pixel 2 en Pixel 2 XL gebruikers over meerdere problemen.

Op Twitter, Reddit en Google’s eigen Pixel fora klagen gebruikers over de nieuwste update die ze hebben gedownload. Deze zorgt ervoor dat de toestellen enorm heet worden bij regulier gebruik. Daarnaast zorgt de update ervoor dat de smartphones een stuk sneller leeglopen.

De momenten waarop de Pixel 2 toestellen meer accu vreten lijken vooral voor te komen wanneer de toestellen in standby-modus staan. Niet alle gebruikers hebben gelukkig deze problemen. Daarnaast lijkt er een verschil te zitten in hoe erg de problemen zijn per toestel.

Het valt niet met zekerheid te zeggen hoeveel gebruikers last hebben van een heet accuverslindend toestel in hun broekzak rondlopen. Aangezien de meldingen echter in rap tempo oplopen, zal Google zeker een statement uit moeten geven. Tot op heden heeft het bedrijf nog niets van zich laten horen.1 reactie

Dat krijg je als je als bedrijf geen reet verstand hebt van hardware ….
Ze missen net niet die schakeling en het zal niet de eerste keer zijn dat ze issues hebben met hun product en ook niet de eerste keer dat de ‘snelle’ updates zorgen voor problemen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).