Update je Hearthstone app en je krijgt er opslag voor terug!

Inderdaad well played Blizzard!
Zou eigenlijk bij elke app moeten gebeuren…

Het is algemeen aanvaard dat een complex spel nou eenmaal veel ruimte inneemt op je telefoon. Dit komt door de graphics en de mechanica achter het spel. Dat ook Hearthstone zoveel ruimte innam, viel bij een aantal gamers in het verkeerde keelgat.

Wie nu de Android Hearthstone app update merkt vanzelf dat er ineens meer opslag beschikbaar is dan voor de update. Het ligt niet aan je telefoon hoor en er zit ook geen bug in het spel zelf. Blizzard heeft de app gewoon kleiner gemaakt.

Volgens de changelog zijn er veranderingen aangebracht in de Android distributie. Dit zorgt ervoor dat het bestand wat geïnstalleerd moet worden kleiner is, waardoor de app minder ruimte inneemt op je telefoon. En dat is altijd fijn!

Helaas is de update alleen nog beschikbaar voor de Android versie. iPhonegebruikers hebben hier dus niets aan. Het is ook niet bekend of deze update überhaupt naar iOS komt.

Wie nog meer extra opslag wil terugverdienen, moet volgens deze Reddit post de app data verwijderen na de update. Hiervoor ga je naar Instellingen -> Applicaties -> Applicatiebeheer -> Hearthstone -> Opslag -> Gegevens wissen.

De nieuwste update kan nu worden gedownload via de Google Play Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *