Update komende Marvel en Star Wars releases [trailer]

Auteur: , Geen reacties
marvels-podcast-artwork

Hoorspel 2.0 met exclusieve Podcast-première

Er verscheen vanochtend kort na elkaar interessant film-nieuws. Allereerst kondigde Disney het tweede seizoen van Star Wars Resistance aan. Dat deze animatieserie van Star Wars een tweede seizoen zou krijgen was niet direct nieuws. Dat dit seizoen meteen het laatste van deze serie is wel. Zou men al direct vrij baan willen maken voor de komende, nu al geruchtmakende, Trilogie?

Het einde van de serie belooft in ieder geval dat we in het tweede seizoen veel grote namen terug gaan zien. Bovendien begint deze serie ten tijde van The last Jedi. Vanaf die periode volgen we de strijd tussen de crew van de Colossus, voorgegaan door de jonge ‘resistance’ piloot Kazuda Xiono. Hun vlucht voor de First Order brengt je naar het begin van de periode die in ‘Rise of Skywalker‘, de Star Wars film die in december uit zal komen, centraal zal staan.

Tegelijk met de aankondiging bracht Disney ook de eerste trailer voor het nieuwe seizoen uit.

Of het tweede seizoen van deze serie in Nederland te bezien zal zijn is nog de vraag. Voorlopig kondigde Disney de première aan voor 6 oktober via Disney Channel en Disney’s streaming app DisneyNow.

Nieuwe Podcast Marvel
Na ‘Wolverine: The Long Night’ en opvolger ‘Wolverine: The lost trail’ kondigen Marvel en Podcast-platform Stitcher hun derde samenwerking aan onder de titel ‘The Marvels’. In deze podcast moet ‘normaal mens’ en fotograaf Peter Sheldon samen met andere mensen zonder superkrachten aan de slag om hun plek te hervinden nadat Galactus probeerde de aarde over te nemen, maar door ‘The Fantastic Four’ werd gestopt. In de 10-delige serie probeert men een persoonlijkere benadering van de superhelden weer te geven. De mensen gaan namelijk op zoek naar argumenten om de samenzwering van superhelden te ondersteunen of juist te ontkrachten. De Marvels Podcast gaat dit najaar exclusief op Stitcher in première, waarna hij tot 2020 te beluisteren blijft. Overigens is er genoeg Marvel te verwachten in 2020.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).