Update Nokia 9: toffe en klote feature bevestigd

Auteur: , 2 Reacties
Nokia probeert de gun-factor in balans te houden

Jazeker, de in-display vingerafdrukscanner komt eraan, maar helaas blijft het daar niet bij.

Gisteren lekte er mogelijke informatie uit over een interessante feature voor de aankomende Nokia 9: een vingerafdrukscanner onder het scherm (originele bericht). Dat blijkt nu door een vertrouwde Chinese bron bevestigd te zijn, zo meldt NokiaPowerUser.

Het van oorsprong Finse merk krijgt dus een relatief vooruitstrevende feature in hun aankomende vlaggenschip. Maar dat de Nokia 9 naast de vingerafdrukscanner een stuk krachtiger zal zijn dan bijvoorbeeld de Nokia 8 Pro, is nog niet per se een reden voor veel Android-gebruikers om gelijk naar het merk over te stappen. De feature kan namelijk overschaduwd worden door een ietwat mindere eigenschap.

Om ruimte te besparen op de voorkant, suggereert dezelfde bron namelijk dat ook de Nokia 9 een iPhone X-achtige inkeping aan de voorkant krijgt. Jazeker, de design-hype gepionierd door Apple lijkt definiet over te waaien naar Android. Naast Nokia krijgen ook de OnePlus 6 en de Xiaomi Mi Mix 2s een notch aan de bovenkant van het scherm. Gelukkig gaat Android P deze hype binnenkort ondersteunen.

In een ander bericht van hetzelfde medium wordt ook relatief zelfverzekerd geschreven over de releasedatum van de Nokia 9. Het vlaggenschip moet namelijk in september van dit jaar uitkomen.2 reacties

Ja, natuurlijk, die schermpjes kun je bijna gratis kopen van Samsung
De Xiaomi Mi Mix 2s krijgt geen Notch in het midden/boven.

“Jazeker, de design-hype gepionierd door Apple lijkt definiet over te waaien naar Android.”

LOL, gepionierd nog wel… Even kijken… Essential Phone? Uuuh, Sharp Aquos S1? Die waren toch echt eerder. Als dat blijkbaar zo belangrijk is.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).