Update Norton maakt Internet Explorer onbruikbaar

Internet Explorer crasht na installeren anti-vriusupdate
Heb jij recent de anti-virussoftware van Norton een update gegeven? Dan heb je kans dat Internet Explorer niet meer werkt.

De update zorgde er namelijk voor veel problemen bij mensen die gebruik maken van Internet Explorer 10 of 11 en Windows 7 of 8 draaien. Een van de dll-bestanden van Norton legde de webbrowser namelijk plat, zo blijkt uit de waslijst aan klachten op de forums van Norton en Microsoft.

De forum-gebruikers vroegen zich eigenlijk maar één ding af: hoe gaan we dit oplossen? Nadat een aantal gebruikers de software-update van Norton had teruggedraaid, bleek Internet Explorer het al gauw weer te doen. Inmiddels is dat niet meer nodig, want Norton heeft een nieuwe update vrijgegeven, zodat iedereen weer probleemloos met de browser kan werken.

7 reacties

  1. Norton Anti-virus is zelf bijna een virus. Het verspreidt zich ongevraagd mee met duizenden nieuw geleverde (Windows-) pc’s en laptops en laat zich bijzonder lastig verwijderen, indien jij (lees: ieder weldenkend mens) daar toch een poging toe doet.

  2. Wat een afkeer hier zeg, Norton is een prima virusscanner… Ik stel voor dat jullie zelf een verbeterde versie ontwikkelen? In al die jaren dat er hier gebruik wordt gemaakt van Norton heeft er zich nog geen virus op de pc bevonden. Kaspersky doet net zoals Norton even moeilijk als je het verwijderen wil…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *