USB visitekaartjes worden geprint op papier

USB visitekaartjes worden geprint op papier
Business kaarten blijken in deze digitale wereld nog steeds een gewild object. Iets fysieks in handen krijgen van iemand is voor velen toch nog steeds de beste manier om klanten te werven.

Zo heeft een Amerikaanse start-up met de naam Swivelcard een nieuw soort visitekaart bedacht. Zij hebben namelijk een manier ontworpen om een USB-interface op papier te printen. Hierdoor blijft het visitekaartje zo dun mogelijk en kan je er ook gegevens op kwijt. De manier om de kaart te gebruiken zit ook zeer ingenieus in elkaar, zoals je in onderstaande gif kan zien.

Het design van de kaart kan volledig aan de klant worden aangepast. De klant kan vervolgens zelf bepalen welke informatie hij of zij op de kaart kwijt wil. Er kan ook gekozen worden voor het plaatsen van een QR-code of een NFC chip. Hiermee zou het voor iedereen mogelijk moeten zijn om de informatie van de kaart te halen mocht er geen USB-poort in de buurt zijn.

Via Kickstarter heeft Swivelcard een oproep gedaan om het project te ondersteunen. Dat is al in grote getalen gedaan waardoor ze het doel van 10.000 dollar al hebben verdubbeld. Hiermee heeft het bedrijf genoeg financiële middelen binnen gehaald om de Swivelcard te gaan produceren. De kaarten zijn niet goedkoop, met een prijs van 289 dollar voor 200 stuks. Maar je hebt dan wel een unieke kaart waarmee je zeker indruk zal maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *