Vader Paris Hilton verkoopt huis van 38 miljoen in crypto’s

Vader Paris Hilton verkoopt huis van 38 miljoen in crypto's
Goede zaken.

Cryptocurrency wordt zeer zeker gebruikt als betaalmiddel, kijk maar naar de vader van Paris Hilton. Richard Hilton, de grote man achter het Hilton & Hyland concern en de papa van Paris Hilton, wil een woning verkopen in ruil voor cryptocurrency. Hij doet dit in opdracht van de huidige eigenaar van het huis.

De villa heeft een waarde van 38 miljoen dollar. Het huis is gevestigd in Rome en komt met 11 slaapkamers en 15 badkamers. Daarnaast zijn er drie keukens, een bioscoop, een spa en een fitnessruimte aanwezig. De villa is verbonden met het naastgelegen Palazzo Grande. Naar verluidt is dit de eerste keer dat een huis via een online veiling door middel van cryptocurrency zal worden geveild.

In samenwerking met een partij die crypto veilingen organiseert moet de woning een nieuwe eigenaar vinden. Naast cryptocurrency, accepteert het veilinghuis ook ouderwetse dollars. Met de huidige koerswaarde staat 38 miljoen dollar gelijk aan 5.635,97 Bitcoin. De veiling zal 28 juni plaatsvinden. Geïnteresseerden kunnen zich tot de 27ste inschrijven bij het veilinghuis. (via news.au)

2 reacties

  1. 11 slaapkamers en 15 badkamers? Ik snap nog enigzins dat je 11 ensuites zou hebben, maar wat moet je dan nog met 4 reservebadkamers? En als je met 15 man tegelijk wil kunnen douchen, wat voor boiler hangt daar dan wel niet in? Vragen, vragen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *