Vader voedt zijn kind op tot professionele gamer

Auteur: , Geen reacties
Progamer-opvoeding

Sommige vaders doen hun best om hun zoon tot prof-voetballer op te voeden, deze man zet alles op alles om van zijn kind een super goede gamer te maken.

Ondanks het feit dat we in een periode leven waarin games indrukwekkender en echter zijn dan ooit, besloot Andy Baio het anders aan te pakken. Hij liet zijn zoontje Eliot in chronologische volgorde kennis maken met alle gamingconsoles, wat begon met de NES toen hij vier jaar oud was. Geen fotorealistische games op de PlayStation 4 of Xbox One dus, maar pixelpoppetjes op klassieke Nintendoconsoles.

Mega Man en Mario
Samen speelden ze de eerste Mega Man-games uit, gevolgd door Super Mario World en Zelda: A Link to the Past. In zijn zevende levensjaar verzamelde Eliot alle 120 sterren in Super Mario 64, en toen hij acht werd speelde hij Spelunky uit, een indiegame die bekend staat om de torenhoge moeilijkheidsgraad. Daarna zetten hij zijn tanden in games als Minecraft en Nuclear Throne.

Andy schreef er een vermakelijk artikel over, dat je hier kunt lezen. Daar sluit hij ook af met een mooie quote: “Je denkt misschien dat ik monster ben of een gave vader. Maar dat maakt me niet uit, mijn zoon vindt het prachtig en hij is dol op videogames, en hij speelt ze dolgraag samen met mij.”Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).