Van in elke stad een winkel naar alleen digitaal kassagerinkel

Auteur: , Geen reacties
kpn-telfort-sluit-winkels

Telfort sluit vandaag 29 winkels, biedt geen nieuwe abonnementen maar wel voordeel.

KPN maakte vanmorgen bekend dat de 29 Telford-winkels per direct gesloten worden. KPN is hard bezig met de sanering van de diverse merken in haar portefeuille. Waar de voorgenomen verdwijning van XS4All de afgelopen tijd vooral veel opzien baarde werd vanmorgen bekend dat alle Telfort-winkels per direct sluiten. Van de 200 medewerkers is een deel ondergebracht bij de KPN-winkels. De overige medewerkers zullen worden ontslagen.

Daarnaast maakt KPN bekend dat het vanaf 1 mei niet langer mogelijk is om een nieuw Telfort-abonnement te sluiten. Geïnteresseerden kunnen een KPN-abonnement afsluiten. De bestaande Telfort-abonnementen blijven wel bestaan. Gebruikers kunnen voor vragen en service vanaf nu terecht op de Telfort-website of in één van de KPN-winkels. Overigens was Telfort al jaren onderdeel van KPN, dus veel zal er aan het beleid, bijvoorbeeld over blokkades, niet veranderen.

Daarnaast introduceert KPN vanaf 1 mei het nieuwe ‘Telfort compleet’. Dit betekent dat je, wanneer je in 1 huishouden meerdere KPN- en Telfort-abonnementen hebt, je extra voordeel kunt krijgen. Zo krijg je 5 euro korting als je Internet en/of TV (Mobiel) of alleen mobiel van Telfort hebt en dit combineert met een of meer KPN-abonnementen. Heb je Internet en/of TV (MOBIEL) van Telfort in combinatie met een of meerdere KPN-abonnementen? Dan krijg je ook dubbele data. Tot slot krijg je een gratis zenderpakket als je een of meer mobiele abonnementen van Telfort hebt en dit combineert met Internet en TV van KPN. Let op, voor deze kortingen moet je je aanmelden.

Of de naam ‘Telfort’ op termijn helemaal gaat verdwijnen is nog niet bekend. Wel kunnen Telfort-klanten alvast zonder aansluitkosten overstappen naar een KPN-abonnement.



Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).